Er wordt brandstof van gemaakt en van de reststoffen maken ze plastic, medicijnen, schoonmaakmiddelen en cosmetica.
Van brandstof en plastic is inmiddels bekend dat het milieu vervuilend is en wordt er gelukkig steeds meer gedaan om het verbruik omlaag te krijgen.

Maar nu nog de cosmetica.  Of haargel, shampoo, bodylotion, tandpasta, douchegel, gezichtscreme etc.

Dit is minstens zo vervuilend als benzine of plastic en daarbij smeer je het ook nog op je huid en spoel je het vervolgens door het douche putje. 

Hoe kan het eigenlijk dat we dit normaal zijn gaan vinden? Heb je al eens gekeken wat er in je shampoo zit?
Eerst smeer je een ontvetter op je hoofd die eigenlijk geschikter is om je auto te wassen omdat het zo vreselijk agressief is. Maar gelukkig zitten er siliconen in, zodat je haar super zacht lijkt en je niets voelt van de ontvetter. En dat spoel je vervolgens in het water.

Dat wordt weliswaar gezuiverd, maar wie geeft je de garantie dat alles eruit wordt gefilterd?  Daarbij zuivert Nederland alleen maar het water hier en niet in de rest van de wereld.

Buiten dat, waarom zou je je willen wassen met iets dat schadelijk is voor je huid en het milieu en waarvan je niet weet wat er in je lichaam terecht komt.

Als er niets in je huid en bloedbaan zou komen van wat je erop smeerde, dan zouden er geen nicotine pleisters worden verkocht.

Think about it!

Meer weten over waarom je natuurlijke verzorgingsproducten wil gebruiken?
Ga naar https://www.avanaturalskincare.com/Gratis-mini-cursus en ontvang in 4 delen de gratis mini-cursus in je mailbox.
 
    02-01-2019 16:44     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.