Nieuwe webshop waar AVA te koop is! Whoohoo!!! AVA natural skin care is vanaf nu ook bij de webshop Beauty4skin.nl te koop.

Beauty4skin.nl is opgericht door Moniek en Astrid in 2016. Twee vriendinnen met veel kennis en ervaring in de apothekers en drogisterij branche met een passie voor natuurlijke verzorgingsproducten.

Beauty4skin.nl is een webshop die zich vooral richt op het verzorgen, verwennen en optimaliseren van de huid en haren op een natuurlijke en gezonde manier. Het is website vol passie voor natuurlijke, biologische, zuivere en VEGAN huidverzorging en cosmetica. Onze interesse gaat dan ook vooral uit naar merken die nagedacht hebben over het behoud van de natuur, maar ook over het behoud van ons lichaam en vooral onze huid. Daarnaast vinden wij het heel erg belangrijk dat er met respect met onze dieren wordt omgegaan. Dit betekent dat wij absoluut geen producten verkopen die op dieren zijn getest of dierlijke ingrediënten bevatten. Heel veel van onze producten zijn Veganistisch en alles is Vegetarisch! Kortom, merken die onze gezondheid, onze dieren en het milieu niet schaden.

Ga naar https://beauty4skin.nl en bekijk de mooie producten die ze aanbieden.
 
  Eva     18-07-2018 15:25     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.