Wat is dagcrème voor de gevoelige huid precies?


Bij AVA natural skin care kun je terecht voor verschillende soorten huidverzorging, en dat voor ieder huidtype. Als je je huid soepel en goed gehydrateerd wil houden is het belangrijk om regelmatig te smeren. Voor de nacht kun je een wat vettere crème gebruiken, omdat die tijdens het slapen de tijd krijgt om door de huid te worden opgenomen. Daarvoor is de speciale dagcrème ontwikkeld.

Bij AVA natural skin care hebben we een dagcrème voor de gevoelige huid. Hoewel al onze producten zoveel mogelijk gecertificeerde biologische ingrediënten bevatten, en daarmee al veel huidvriendelijker zijn dan de producten die wél synthetische stoffen bevatten, hebben we speciaal voor de gevoelige huid een dagcrème die jouw huid het beste verzorgt.

Dagcreme gevoelige huid

Kan ik de dagcrème voor de gevoelige huid uitproberen?

Ja, dat kan gelukkig bij AVA natural skin care! Je kunt voor een paar euro een klein potje bestellen, zodat je onze dagcrème voor de gevoelige huid gewoon kunt uitproberen. Op die manier voorkomen we verspilling, voor jou omdat je niet met een grote pot blijft zitten als het tóch niet voor jou blijkt te zijn, en je hoeft geen grote pot weg te doen die dan voor niets geproduceerd is. En of het nu een klein potje of een grote pot is: al onze potjes zijn gemaakt van 100 % recyclebaar plastic. En de volledige producten zitten in omdoosjes gemaakt van plantenafval uit de landbouw.

Dagcrème voor de gevoelige huid

Wat zijn de voor- en de nadelen van een dagcrème voor de gevoelige huid?


Er worden veel producten op de markt gebracht die niets toevoegen, of in ieder geval niets gezonds toevoegen aan jouw huid. Dat heeft alles te maken met de ingrediënten, die lang niet altijd duurzaam geproduceerd worden, en waar stoffen in zitten die niet huideigen zijn. Het kan zelfs dat je huid ervan uitdroogt, terwijl jij een crème smeert omdat je juist wil hydrateren. Wij maken uitsluitend gebruik van natuurlijke plantaardige ingrediënten voor de productie van jouw dagcrème, waardoor je huid mooi soepel blijft.

Dagcreme gevoelige huid

 

Wat maakt AVA natural skin care beter?


AVA natural skin care staat voor de natuur, voor het zorgvuldig (duurzaam) omgaan met onze planeet, en de dieren die erop leven, en voor de beste natuurlijke huidverzorgingsproducten die de natuur ons te bieden heeft. H5: Ben je goed genoeg geïnformeerd over de dagcrème voor gevoelige huid? Wil je meer informatie over AVA natural skin care, klik dan op onderstaande link:

Dagcreme gevoelige huid
Ben je goed genoeg geïnformeerd over de dagcrème voor gevoelige huid?

Wil je meer informatie over AVA natural skin care?

Klik dan op onderstaande link.

-Waar te koop
-Over AVA
-Informatie

 

 
    29-08-2020 11:05     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.