Een goede gezichtscreme die ook nog helemaal natuurlijk is.

Een goede gezichtscreme die ook nog helemaal natuurlijk is.


Als voorstander van een holistische manier van leven, wat inhoud dat je ervan uitgaat dat alles met elkaar in verbinding staat, schrijf ik regelmatig over de voordelen van natuurlijke producten en waarom het belangrijk is dat we onszelf en het milieu waarin we leven wat minder gaan vervuilen.
Maar als het om verzorgingsproducten gaat, dan vind ik het zeker wel het aller belangrijkste dat ze doen waar ze voor zijn: verzorgen!!!
Want dat zou een goede gezichtsceme moeten doen!

Ik ga met AVA de strijd aan met de “niet natuurlijke” verzorgingsproducten.
Want als natuurlijke producten niet minstens zo goed werken, fijn smeren, lekker ruiken en er mooi uitzien, dan zou het wel eens best moeilijk kunnen zijn om mensen ervan te overtuigen, dat er echt geen enkel voordeel aan synthetisch gefabriceerde producten zit. (behalve dan voor het bedrijf die het verkoopt)

Wat maakt de natuurlijke gezichtscrème van een goede gezichtscrème?

AVA zit vol biologische ingrediënten die je cellen helpen te vernieuwen, te hydrateren, te voeden en te herstellen. Het beste resultaat voor je huid bereik door een goede gezichtscrème te combineren met een gezonde levensstijl.

Voedt je huid van binnen en van buiten!

Durf jij het aan om afstand te nemen van het gladde gevoel die de siliconen in reguliere gezichtscrèmes je geven? (maar die niets doen voor je huid en ongezonde stoffen bevatten)

En de overstap te maken naar 100% natuurlijke goede gezichtscreme?
Zo ja, dan wil ik je graag tegemoet komen.

Probeer AVA 30 dagen uit en mocht er iets niet bevallen, mag je het terug sturen en krijg je zonder opgaaf van reden direct je geld terug.
Uiteraard ga ik wel vragen naar de reden, want ik ben natuurlijk benieuwd. Maar dit is geen voorwaarden om je geld terug te krijgen.


Wat moet je hiervoor doen? Gewoon een bestelling plaatsen op AVAnaturalskincare.com. Het geldt automatisch voor elke bestelling die geplaatst wordt. Deze voorwaarden zijn ook terug te lezen op de informatie- en retourpagina van AVAnaturalskincare.com
 
    22-07-2020 15:49     Reacties ( 2 )
Reacties (2)
 Eva -  29-07-2020

@Silvia: dank je wel!!!

 Silvia -  29-07-2020

Wat een mooie actie en zo goed zijn die natuurlijke producten voor je huid dat je uit volle overtuiging dit aanbod kunt doen!