Een natuurlijke gezichtscreme voor de droge huid

Een natuurlijke gezichtscrème voor de droge huid


Er zijn veel dingen in ons dagelijks leven die ervoor zorgen dat we uitdrogen of meer vocht gebruiken
dan normaal. Dit zorgt er onder andere voor dat de huid uitdroogt.

Verzorging van binnenuit


Om van binnenuit het lichaam van vocht te voorzien kan je water drinken of voedsel nemen waar veel vocht in zit. Zoals groenten en fruit. En om minder uit te drogen helpt het om minder suiker te eten, minder vet te eten en minder alcohol te drinken. Maar ook medicijnen en roken zorgen ervoor dat je lichaam extra vocht gebruikt.
Eigenlijk alles wat je lichaam maar een beetje vervuilt, heeft vocht nodig om afgevoerd te worden.
 

Verzorging van buitenaf


Van buitenaf kan je uitdroging tegen gaan door de zon te mijden en je huid schoon te houden. Maar ook door een verzorgende crème te smeren.
Als je begrijpt dat je lichaam vocht nodig heeft om afval af te voeren, dan lijkt het me ook logisch dat verzorgingsproducten waar troep in zit extra vocht gebruiken en uiteindelijk dus niet verzorgend kunnen zijn. Er komen tenslotte stoffen in je lichaam die er niet het er in wil hebben. Het lichaam zal dus in actie komen om die te verwijderen.

Een natuurlijke gezichtscrème voor de droge huid ondersteunt je huid bij de verzorging van buitenaf. In combinatie met gezonde voeding, beweging en frisse lucht het beste wat je kan doen om je huid (en tegelijkertijd de rest van je lichaam) in optimale conditie te houden of te krijgen.

De natuurlijke gezichtscrème van AVA is zeer geschikt voor de droge en extreem droge huid, want deze beval veel oliën en extracten uit planten die de cellen voeden en helpen sneller te vernieuwen.

Al na één keer gebruik is dit te voelen. Maar de hoeveelheid in de testpotjes is genoeg om je gezicht minimaal 3 x in te smeren.
Zelf de natuurlijke gezichtscrème voor de droge huid van AVA testen? Bestel een tester. Of vraag er één aan bij de verkooppunten van AVA. 
    06-08-2020 16:23     Reacties ( 4 )
Reacties (4)
 Eva -  21-08-2020

@Silvia: dank je wel!

 Eva -  21-08-2020

@Isabelle: Ja kruiden thee heeft zoveel goede eigenschappen.

 Isabelle Groeneveld -  17-08-2020

Dit is de reden waarom ik kruiden thee verkoop en los drink. Dat is zo veel beter voor je huid

 Silvia -  17-08-2020

Wat leg je dat toch steeds duidelijk uit, dank je wel. Het klinkt zo logisch! Behalve die natuurlijke producten ga ik nog beter letten op meer water of thee drinken.