Sinds een paar weken verhuur ik mijn auto af en toe. Ik vind het een mooi systeem, want op die manier kunnen meer mensen de auto’s gebruiken die er al zijn. Als dit systeem succesvoller wordt, zullen minder mensen een auto hoeven te kopen.

Een huurster was haar lippenbalsem in mijn auto vergeten. Een lippenbalsem waarvan ik in mijn hoofd had zitten dat het vol ongezonde ingrediënten zou zitten en dus van een merk wat ik nooit koop.

Maar om die reden had ik de ingrediënten al jaren niet meer bekeken, dus ik dacht dat er misschien inmiddels wel iets aan veranderd zou kunnen zijn.

Ik bedoel, iedereen weet nu toch wel eens een keer dat je je lippenbalsem voor 98% op eet en dat petroleum bedoeld is om een oude kachel mee te stoken.

Daarom was ik extra verbaasd dat het eerst genoemde ingrediënt (en dus hetgeen er het meest in zit) petrolatum is.

Wat verderop de ingrediëntenlijst worden er ineens allemaal natuurlijke stoffen vermeld. Heel leuk! Maar die doen natuurlijk niets meer als ze tussen het petroleum en de kaarsvet (paraffine) verstopt zitten.

Ik zal het potje lippenbalsem afgeven bij het chemisch afval van de gemeente.

Meer weten over waarom je echt wil stoppen met het eten van petroleum en kaarsvet? Ga naar https://www.avanaturalskincare.com/Gratis-mini-cursus
En ontvang de gratis mini cursus: "Weet-wat-je-huid-eet" in 4 delen in je mailbox.

    17-12-2019 12:49     Reacties ( 4 )
Reacties (4)
 Whereismap.net -  02-04-2020

Je berichten zijn geweldig. Ik volg je regelmatig.Ik beveel uw website aan iedereen. Dankzij

 Mieke B. -  21-12-2019

Ik smeer bij koud droog weer altijd kokosolie op mijn lippen om te voorkomen dat ze droog worden. Werkt prima!

 Eva -  18-12-2019

@Silvia: ik ben benieuwd!

 Silvia -  18-12-2019

Ik ga straks de ingredi├źnten controleren!