Lang, heel lang geleden toen ik nog een heel jong meisje was, waren tattoos alleen voor zeemanslieden met baarden en hele zware jongens.
Toen ik tiener was, begon de tijd dat het wat gewoner begon te worden.
En rond mijn twintigste had ieder hip meisje een “aars gewei” 

Tegen die tijd had ik al bedacht dat ik heel erg origineel was zonder tattoo. En tegenwoordig maakt het niet meer uit. Je bent gewoon al leuk van jezelf en als je daar ook tattoos bij wil, dan doe je dat gewoon.


Nadat je een tattoo hebt laten zetten, moet je huid even herstellen en heeft het wat extra verzorging nodig. Onlangs smeerde iemand die pas een tattoo had laten zetten wat AVA handcrème op zijn huid en liet mij daarna weten dat het goed hielp en dat het niet irriteerde (andere crèmes wel)

Ik had er tot dan niet over nagedacht. Maar eigenlijk is het heel logisch. Want door de avocado olie en sheaboter zitten er genoeg stoffen in die je huid helpen te herstellen en de celvernieuwing stimuleren.

Daarbij wordt het prima verdragen door mensen met een hele gevoelige huid, wat het ook weer geschikt maakt voor de net getatoeëerde huid.
Want die kan tijdelijke extra gevoelig zijn.


Uitproberen?
Op www.avanaturalskincare.com kan je een tester bestellen.
    29-04-2019 20:49     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 Amanda -  11-02-2020

Ik wist dat ik eens had gelezen over AVA op een tattoo. Na 1 keer googlen vond ik dit bericht weer terug en zal het zo eens proberen!