Handcrème mannen


Wat maakt een handcrème geschikt voor mannen?


Verzorging wordt al heel lang gezien als iets wat voornamelijk voor vrouwen is. En hoewel dit langzaam begint te verschuiven, zijn er nog steeds veel mannen die er weinig vanaf willen weten. 

 

Deze dagen heerst er nog steeds een macho cultuur waardoor het voor mannen nog niet echt geaccepteerd is om sommige aspecten te accepteren die voorheen altijd als vrouwelijk werden gezien. 

Vaak lijkt het wel alsof mannen vinden dat het verzorgen van hun huid niet nodig is. Een vader smeert wel de huid van zijn zoon in, maar zijn eigen huid niet. 

Terwijl ook op latere leeftijd de huid van mannen zeker wel ondersteuning kan gebruiken.

 

Mede door het gebruik van koffie, suiker en alcohol, heeft de huid veel te verduren en kan deze uitdrogen. Maar ook de zon en het gebruik van (agressieve) zeep en andere reinigingsmiddelen, maken het de huid erg moeilijk.


handcreme mannen

Mannen handen krijgen veel te verduren.

 

Er is veel aandacht voor vrouwen emancipatie, maar mannen emancipatie is er eigenlijk een stuk minder. Zo is het voor vrouwen steeds normaler dat ze ook technisch zijn of bijvoorbeeld motor rijden. Om maar iets te noemen.
 

Door het gebrek aan aandacht voor mannen emancipatie, lopen veel mannen nog liever met kapotte handen rond, dan dat ze hun handen verzorgen. 

 

Mannen werken tenslotte nog steeds wel vaker met hun handen, dus die handen krijgen ook een veel te verduren.

 

Een handcrème voor mannen zou daarom extra verzorgend moeten zijn.

 

Welke eigenschappen moet een handcrème voor mannen nog meer hebben?

 

De geur van een handcrème voor mannen is belangrijk. Want een geur wordt vaak geassocieerd met een typisch vrouwelijk of typisch mannelijk product.  

 

Een handcrème voor mannen zou daarom geen uitgesproken geur moeten hebben, zodat dit niet overheerst. 

 

Handcrème voor mannen zonder vette handen

 

Een ander punt is dat handcrème de handen soms vet kan maken. Het is daarom belangrijk dat een handcrème voor mannen snel intrekt. 

 
Overige positieve eigenschappen voor handcreme mannen?

Naast bovenstaande basiseisen voor een handcrème voor mannen, is het een mooie bijkomstigheid als de handcrème ook nog zo duurzaam mogelijk gemaakt is, helemaal uit natuurlijke ingrediënten bestaat en een duurzame verpakking heeft.


Alle eigenschappen voor handcreme mannen op een rijtje:

 
  • Zeer verzorgend

  • Subtiele geur

  • Snel intrekken

  • Zo duurzaam mogelijk


De handcrème van AVA voldoet helemaal aan deze eisen.

 

Het is zelfs mogelijk deze eerst te testen.

Ga naar https://www.avanaturalskincare.com/testers

Of leest eerst de reviews: https://www.avanaturalskincare.com/AVA-hand-cream


 
      18-07-2021 11:49     Reacties ( 10 )
Reacties (10)
 lindaschrijfthetop.nl -  11-10-2021

Mijn man gebruikt geen handcreme al hoewel zijn handen heel wat te verduren hebben, maar wel gezichtscreme

 Mieke -  03-08-2021

Mijn schoonzoon gebruikt de handcrème van AVA om deze een neutrale geur heeft. En mijn man zegt altijd een vrouw wordt toch liever gestreeld door een zachte hand dan door een ruwe hand dus gebruikt hij ook handcrème..

 Fallon -  02-08-2021

Heel goed dat er in dit geval ook aan de man wordt gedacht! Zoals je al zegt, mannen handen hebben heel veel te voorduren!

 nicole orriens -  02-08-2021

Ik wist niet dat er speciale handcreme was voor mannen. Maar ik kan me best voorstellen dat een mannenhuid andere behoeften heeft dan een vrouwenhuid.

 Rory -  22-07-2021

Mijn man gebruikte vroeger helemaal niets, toen alleen een eenvoudige all-in-one crème van de drogisterij en later veel meer. Van oog- tot dagcrème, van serum tot nachtcrème en ook een handcrème. Dat brengt hij iedere avond aan voor het slapen gaan. Overdag gebruikt hij dan weer geen handcrème.

 Lindaschrijfthetop -  20-07-2021

Mijn man heeft wel crème voor zijn ( snel geïrriteerde) huid van zijn gezicht dan was vroeger ook een taboe. Maar geen handcrème.

 Frederique -  20-07-2021

In Nederland zijn mannen best wel bezig met zelfverzorging naar mijn idee maar het aanbod valt erg tegen. Ik wil soms mannenproducten kopen als cadeau en dan valt het altijd tegen wat er te vinden is.

 Serge -  20-07-2021

Hebt helemaal gelijk als mannen dit meer zouden moeten doen. Wel vind ik zelf crème aan m’n handen helemaal niks. Ik krijg daar echt de kriebels van. Zelfs zonnebrand crème vind ik al vies. Als mijn vrouw mij niet insmeert dan verbrand ik maar. Maar dat is meer mijn persoonlijke kwaal. Voor alle andere mannen. Leer van de blog.

 Claire -  19-07-2021

Wat een goede tips! Al 10 jaar probeer ik mijn man te overtuigen dat smeren met crèmetjes, een goed idee is. Tot nu toe heb ik hem (op een zonnebrandcrème na) nog niet kunnen overtuigen. Maar misschien dat de producten van AVA wel helemaal het verschil voor hem maken. Ik ga eens rondkijken. :-D

 Claybert -  18-07-2021

Heel handig die test potjes!