Het handen wassen dilemma Ken je ook het dilemma dat je wel je handen wil wassen als je naar het toilet bent geweest of zo, maar dat je weet dat je handen dan nog droger worden, waardoor je eigenlijk je handen niet meer wil wassen?

Ik had dat ook.
Mijn handen waren zelfs zo droog in de winter, dat de barsten er tot bloedens toe in sprongen. Elke winter weer voor ongeveer 20 jaar lang. Dit had ik over gehouden aan een baantje in een groente winkel waar ik allerlei groentes moest wassen en snijden.

Echt vreselijk. Ik smeerde wel allerlei soorten handcrème, maar dat hielp helemaal niet. De crème gaf meestal een branderig gevoel en mijn huid werd er geïrriteerd van. Mijn handen herstelde er totaal niet van.

Dit ging jaren lang door. Zodra heb ’s nachts begon te vriezen, waren mijn handen een ramp en dat hield pas op zodra de temperaturen weer omhoog gingen.
Totdat ik op een dag besloot een eigen huidverzorgingslijn op te zetten. Nou had dit weinig te maken met mijn droge handen, maar alles met mijn behoefte om bij te dragen aan een beter milieu.

Om te laten zien dat natuurlijke producten echt beter werken als de niet natuurlijke. En hierin ben ik gelukkig geslaagd.
AVA is anders. Je handen voelen direct gevoed en droge plekjes of wondjes herstellen snel.

Pas toen mijn handcrème klaar was en ik het een tijdje gebruikte, besefte ik ineens dat ik nooit meer kloofjes in mijn handen had. Ze gingen niet meer stuk.
Natuurlijk worden ze nog wel eens droog van het vele wassen of het werken in de tuin of zo. Maar nooit meer zoals vroeger. En het leuke is, ik hoef helemaal niet zo vaak meer handcrème te smeren.

Een handcrème waar je dus steeds minder van nodig hebt.
Misschien geen goede reclame zou je kunnen denken, maar dat is wel wat handcrème zou moeten doen. Je handen verzorgen, zodat je geen of minder handcrème nodig hebt.

De hoeveelheid ter grootte van een erwt is genoeg voor beide handen. Het trekt snel in en binnen vijf minuten voelen je handen niet meer vet.
En het mooie is, AVA is helemaal natuurlijk en wordt lokaal geproduceerd in Amsterdam.


Test het zelf: ga naar de webshop en bestel een tester
Als je daarna de volledige tube bestelt, krijg je de volledige kosten van de tester vergoed.
 
    04-11-2019 18:15     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.