Hoe reinig je je gezicht (7 stappen) Sommige mensen volgen AVA. En dat vind ik leuk. Want het is voor mij toch iets waar ik veel tijd en aandacht in steek. En dan is het fijn om te zien dat mensen het waarderen, interessant vinden of steunen.

Mocht je daar ook iemand van zijn, dan heb je vast gezien dat ik al een tijdje bezig ben met nieuwe producten. Gezichtsreinigingsmelk en –lotion.
Voor mij de meest logische keuze, omdat ik geen gezichtscrème op smeer zonder eerst mijn gezicht te hebben gereinigd en jij hopelijk ook niet.

AVA heeft al twee soorten gezichtscrèmes, maar nog geen reinigingsproducten. Terwijl die eigenlijk niet zonder elkaar kunnen.
Inmiddels zijn er al een aantal mensen die de nieuwe reinigingsproducten hebben getest of zijn gaan testen. De resultaten heb ik nog niet van voldoende mensen, dus die volgen nog.
Maar doordat ik al wel een aantal mensen wat heb laten testen en gevraagd heb naar hun ervaring, kwam ik tot een verrassende ontdekking:  niet iedereen kent de bedoeling van deze producten.

Dus hier komt het: Hoe was je je gezicht met reinigingsmelk en lotion:
(Ik doe dit meestal nadat ik mijn tanden heb gepoetst)

1)Was je handen.
2)Ga met een schoon washandje met lauwwarm water zacht over je gezicht om het vochtig te maken.
3)Doe reinigingsmelk op een (wasbaar)wattenschijfje of op je vingertoppen
4)Ga met het wattenschijfje over je gezicht (zachtjes wrijven) of masseer de melk zachtjes in je huid.
5)Verwijder de reinigingsmelk eerst met een lauwwarm washandje. Zorg ervoor dat deze schoon is en wrijf heel zachtjes of dep. Ik knijp er altijd veel water uit, zodat je gezicht niet te nat wordt.
6)De tonic is bedoeld om de laatste restjes melk te verwijderen en om de PH waarde van de huid te neutraliseren. Doe de tonic op een wattenschijfje en ga er zachtjes mee over je huid.
7)Daarna smeer je een gezichtscrème op je gezicht.

En voel je schoon, fris en stralend! 😃

 
    15-05-2020 11:47     Reacties ( 7 )
Reacties (7)
 Truus Schotman -  27-05-2020

Lekkere reiniging voor je huid. Mild en fris!!!

 Jocelyn -  25-05-2020

Duidelijke uitleg. Ik maak maar 1 x per dag mijn gezicht schoon ('s morgens) met een olie en dan mijn gezichtscrème op doe.......

 Deborah -  20-05-2020

Een makkelijk en haalbaar stappenplan. Hoewel het in mijn ogen logisch is om iedere avond je gezicht lekker te "poetsen" :)

 Mieke -  19-05-2020

Duidelijke uitleg! Het schiet er helaas nog al eens bij in.

 Silvia -  19-05-2020

Bedankt voor het stappenplan!

 Eva -  18-05-2020

@Amanda: dank je wel!

 Amanda -  17-05-2020

Goed om te delen, bedankt!