Huidverzorging van binnenuit

Huidverzorging van binnenuit

 

Besteed je ook al aandacht aan je huidverzorging van binnenuit?

 

Je hoort er weinig over van cosmeticabedrijven. Dus misschien maakt dit mij wel uniek?


Want laten we eerlijk zijn! Je huid is je grootste orgaan en wordt toch vooral “verzorgd” van binnenuit. 

Daar mag wat mij betreft echt meer aandacht voor komen. Vooral omdat wanneer we onszelf van binnenuit beter gaan verzorgen, hebben we er op veel meer gebieden baat bij dan alleen onze huid. Je hele lichaam, spijsvertering en daarmee je algehele gezondheid heeft er baat bij. 

 

Huidverzorging van binnenuit is niet goed voor cosmetica bedrijven.

 

Voor de verkoop van cosmetica is dit natuurlijk niet bevorderlijk, maar laten we vooral het doel van huidverzorging niet uit het oog verliezen. Het verzorgen van je huid. En bij voorkeur met blijvende resultaten.

 

De mate van verzorging van buitenaf is verschillend nav de behoefte van je huid, maar verzorging van binnenuit is voor iedereen van belang. 

 

Verzorging van buitenaf zou wat mij betreft een waardevolle aanvulling moeten zijn op je verzorging van binnenuit.

 

Waar zitten gezonde stoffen in?

 

Welke bouwstoffen, vitamines of mineralen je ook bekijkt (online uitzoeken waar ze inzitten bijvoorbeeld), ze zitten nooit in wit brood, pizza, spareribs of pringles, maar altijd in groenten, fruit, noten, zaden, peulvruchten etc.
Voeding is niet alles bepalend, want stress, omgevingsfactoren, levensstijl en bijvoorbeeld andere stoffen waar we mee in aanraking komen, hebben ook invloed. Heel veel zelfs.
Zo kan je vitamines nemen, maar zonder gezonde voeding zullen ze moeilijk opgenomen worden. Of de werking wordt grotendeels ongedaan gemaakt door dat ongezonde stoffen extra “gebruiken”
Daarbij zijn mensen verschillend en reageren daardoor verschillend op allerlei omstandigheden. 

 

Ondersteuning op latere leeftijd
 

In het algemeen komt het veel voor dat mensen op latere leeftijd een drogere huid krijgen. 

Maar ook de stevigheid gaat achteruit doordat onder andere de hoeveelheid collageen vermindert. Mede daardoor is er op latere leeftijd meer behoefte aan verzorgingsproducten. 

 

Hulp van buitenaf

AVA is wat dat betreft ideaal voor de ondersteuning van buitenaf. Want de crèmes zijn zeer rijk en daardoor ook geschikt voor een huid die veel te verduren heeft gehad of extreem droog is en tegelijkertijd erg gevoelig.

 


Of dat ook echt zo voor jou is, kun je het beste zelf ervaren.
Ga naar AVAnaturalskincare.com en bestel een tester (de kosten krijg je helemaal terug op je bestelling daarna) of vraag naar een tester bij de verkooppunten van AVA.

 


 
      08-10-2021 14:22     Reacties ( 7 )
Reacties (7)
 Wanda -  28-04-2022

Ik merk altijd wel het verschil aan mijn huid als ik gezond eet en water drink in plaats van ongezond voedsel, in het eerste geval voelt mijn huid een stuk zachter aan en is het ook stralender.

 Fallon -  26-04-2022

Sinds ik vanaf januari een veel gezondere levenstijl heb merk ik dit ook direct aan mijn huid! Gladder, minder onzuiverheden en een gezondere huid.

 Tessa -  26-04-2022

Goede huidverzorging is echt super belangrijk, ongeacht je leeftijd. Fijn dat er ook steeds meer merken zijn die slechte ingeredienten weren

 Lindaschrijfthetop.nl -  25-04-2022

Ik ben zeer bewust bezig met mijn huid, vooral sinds ik de 40 ben gepasseerd.

 EvenDelen.be -  25-04-2022

Ik zou echt veel beter op mijn voeding moeten letten. Meer vitamines halen uit groenten en fruit bijvoorbeeld. Gelukkig dat ik wel regelmatig noten eet. Maar toch, het kan beter.

 nicole -  12-10-2021

Ik vind het een eng idee om dingen te slikken voor huidverzorging moet ik bekennen.

 lindaschrijfthetop -  11-10-2021

Nu ik ouder word merk ik dat mijn huid meer ondersteuning nodig heeft