Mediteren is nu net zo normaal als naar de sportschool gaan. Ik ben in de jaren ’70 en ’80 opgegroeid met alleen maar biologische voeding,  natuurlijke verzorgingsproducten en alternatieve geneeswijzen. Als kind leerde ik al mediteren en mijn oma had een natuurvoedingswinkel in Frankrijk. Destijds had je nauwelijks nog biologische voeding in Nederland. 

In de afgelopen twintig jaar zijn biologische voeding en alternatieve geneeswijzen steeds populairder geworden.  Van de week zei iemand nog tegen me “ik zou eigenlijk wat vaker moeten mediteren”
Iets wat nu net zo normaal is als naar de sportschool gaan.

Terwijl ik op door mijn lagere school vriendinnetje heel vreemd werd aangekeken toen mijn moeder iets met avocado had gemaakt.
“Wat is dat?” “Dat lust ik niet!” was de standaard opmerking van mijn vriendjes en vriendinnetjes bij ongeveer alles wat ze mij zagen eten in die tijd.
Allemaal dingen die iedereen nu kent, maar die toen nog heel apart waren.

Zo gaat het ook met verzorgingsproducten.

Er zijn nu nog veel mensen die zeggen: “wat maakt mij het uit wat voor rotzooi ik koop, het is goedkoop en ik ga er niet dood aan”
Maar dit gaat steeds meer verschuiven naar: “Ik wil iets wat goed voor mij is, voor mijn kinderen en de aarde niet onnodig belast”
Biologische en natuurlijke producten worden op alle gebieden steeds populairder en er zijn overal ter wereld steeds meer initiatieven om afval te verminderen, betere energie te produceren en producten te maken van betere grondstoffen.

Doe je mee?
Meer weten over waarom je natuurlijke verzorgingsproducten wil gebruiken? Meld je aan voor
de GRATIS mini cursus: "Weet-wat-je-huid-eet"
Ga naar: https://www.avanaturalskincare.com/Gratis-mini-cursus
    20-03-2019 14:32     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.