AVA betekent “adem van leven" in het oud Engels en "waterval" in het Hindi en Perzisch en staat voor:

Hoogwaardige 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten waarbij niet bezuinigd is op zowel de hoeveelheid als de kwaliteit van de ingrediënten; zoveel mogelijk biologisch, uit planten, noten en zaden waarvan bewezen is dat ze je cellen vernieuwen en je huid voeden.

Zodat je droge, rijpere en gevoelige huid zich zichtbaar en voelbaar verbetert.

Uiteraard volledig vrij van alle mogelijke schadelijke stoffen zoals synthetische parfums, parabenen, PEG’s, synthetische conserveringsmiddelen of microplastics.
Gegarandeerd niet op dieren getest en ook vrij van dierlijke ingrediënten.

Op je huid = in je huid = in het milieu!
Veel mensen lijken niet te beseffen wat ze allemaal elke dag op hun huid smeren en wat er daarmee in je huid komt en in het milieu.
Ik vind het belangrijk dat mensen hier meer bij stil gaan staan, omdat we met z’n allen dag in dag uit zo veel verzorgingsproducten gebruiken en we hiermee ons lichaam en het milieu zo veel vervuilen terwijl dit helemaal niet nodig hoeft te zijn.

Hoe het begon
Ik groeide in de jaren ‘80 op met een oma die een natuurvoedingswinkel in Frankrijk had en een moeder die als paranormaal genezer werkte.
Biologische voeding, natuurlijke verzorging en meditatie waren voor mij heel normaal. In die tijd kende bijna niemand dit nog.

In de afgelopen vijftien à twintig jaar zag ik hoe steeds meer mensen yoga gingen beoefenen, biologisch gingen eten en bewuster gingen leven.
Dingen als Mindfulness en alternatieve geneeswijzen werden door steeds meer mensen niet meer als zweverig gezien.
De bewustwording over verzorgingsproducten leek hierbij achter te blijven.  

Dit was voor mij de reden om in 2015 een webshop te beginnen met alleen maar natuurlijke verzorgingsproducten.
Na een aantal jaren merkte ik dat ik hiermee niet mijn eigen verhaal naar buiten kon brengen en zo ontstond het idee om een eigen verzorgingslijn op te zetten.

Na een lang en uitgebreid onderzoek volgde een samenwerking met een klein, lokaal laboratorium gespecialiseerd in natuurlijke verzorgingsproducten en werd AVA natural skin care begin 2018 gelanceerd.

Het is mijn missie om eraan bij te dragen dat in 2030 minimaal de helft van de verzorgingsproducten in de reguliere winkels van natuurlijke oorsprong zijn.
Doe je mee?

Liefs,
Eva

AVA natural skin care

Foto