https://www.avanaturalskincare.com/Files/2/76000/76455/FileBrowser/afbeeldingen/mieke53.jpg
Mieke (na een maand testen van deze dagcrème)
De crème ruikt prima en smeert heerlijk goed uit waardoor hij zeer zuinig in gebruik is. Of mijn huid er nu na ruim een maand er echt beter uit ziet durf ik niet te zeggen.  Dat laat ik aan jullie over.
Wel is me opgevallen dat de paar gerstekorrels die ik had minder zijn geworden. Zelfs bijna weg.  Waarschijnlijk omdat de huid beter gevoed is en minder droog.
Ik vind de verpakking erg mooi en natuurlijk ogen. En ik vind het pompje erg fijn en daardoor kan ik ook heel goed doseren. Ik vind de prijs prima bij de kwaliteit van de crème passen.
 


https://www.avanaturalskincare.com/Files/2/76000/76455/FileBrowser/afbeeldingen/ilse-2017-33.png
Ilse (na een maand testen van deze dagcrème)

Allereerst vond ik het een feestje om de crème te ontvangen. De verpakking ziet er duurzaam en milieuvriendelijk uit. Het potje van de crème zelf ook. Ook vind ik fijn dat het een pompje heeft (inderdaad wel even wennen hoeveel er uit komt), nadeel is misschien wel dat niet alles er uit komt.
De crème ruikt lekker en natuurlijk vind ik. Hij is dikker dan ik normaal gesproken gebruik, wanneer het kouder word vind ik dat juist fijn. Voor de zomer vind ik hem denk ik te dik. Of mijn huid er echt beter van word vind ik heel moeilijk om te beoordelen. Ik heb namelijk meer last van pukkeltjes gekregen dan voor het gebruik van de crème. Dit kan natuurlijk ook andere oorzaken hebben. Ik weet nog niet hoe lang ik met de crème ga doen wat voor mij belangrijk is voor de prijs/kwaliteit. Voor nu vind ik hem goed geprijsd in iedere geval. 
 

https://www.avanaturalskincare.com/Files/2/76000/76455/FileBrowser/afbeeldingen/carla.jpg
Carla (na een maand testen van deze anti-aging crème)

Gebruik de anti-aging crème voor mijn gezicht, deze bevalt prima, voelt heerlijk zacht aan, trekt goed in en heeft een subtiele geur. Mijn huid voelt een stuk beter aan sinds ik deze crème gebruik. Echt een aanrader ook voor een gevoelige huid!!!! De prijs/kwaliteit is goed!
 


https://www.avanaturalskincare.com/Files/2/76000/76455/FileBrowser/afbeeldingen/664a6cb2-33a6-4da4-b6b5-555b1dcedfb7.jpg
Betty (na een maand testen van deze anti-aging crème)

Ik vind het een heerlijke crème, die goed intrekt! Lekkere geur niet overheersend, voor mij oké zo.
De verpakking vindt ik mooi, mooi kleurstelling met groen, ik hou van die kleur groen. Ook de flacon met het "stopje" vind ik ideaal, maar denk dat mensen met spierproblemen, reuma o.i.d. hier problemen mee zullen krijgen. Is wel hygiënisch.
 

https://www.avanaturalskincare.com/Files/2/76000/76455/FileBrowser/afbeeldingen/shirley-a.jpg                   
Shirley (voor gebruik van deze anti-aging crème)


https://www.avanaturalskincare.com/Files/2/76000/76455/FileBrowser/afbeeldingen/shirley-b.jpg
Shirley (na een maand testen van deze anti-aging crème)


Een hele maand heb ik de anti aging crème uitgeprobeerd en wat een fijn product is dat! Voor ik eraan begon was mijn huid heel erg schraal en gaf het een trekkend gevoel. Nu is mijn huid soepel en heb ik er geen last meer van. Het laat een laagje achter op de huid, maar oogt niet vet. Met de extreem koude dagen, smeer ik soms wel iets meer voor de zekerheid. 
De geur is erg lekker en de verpakking oogt mooi. Super handig dat het een pompje heeft zodat je niet met je handen in een potje hoeft en nooit teveel pakt. De prijs is het zeker waard, want de kwaliteit is top! Zeker een aanrader dus.