Wat maakt de skincare producten die ik bij AVA natural skin care kan kopen zo bijzonder?

Wij van AVA natural skin care gebruiken zoveel mogelijk biologische ingrediënten in al onze producten die je kunt kopen.

Een onafhankelijke certificering geeft deze garantie. Zo kan je er aan de ene kan van op aan dat alle producten helemaal natuurlijk zijn en heb je ook de garantie dat de biologische ingrediënten absoluut biologisch geteeld zijn.
Voor huidverzorgingsproducten is de wetgeving helaas anders dan voor voeding.
Zo is het mogelijk dat een bedrijf de indruk kan geven dat zijn producten natuurlijk en/of biologisch zijn, terwijl dit eigenlijk niet zo is of slecht gedeeltelijk.
Zeker wanneer een merk geen keurmerk heeft, is er niemand die de tekst op de verpakking controleert. Natuurlijk zijn er wel bepaalde regels, maar deze zijn redelijk te omzeilen.

Gelukkig voor jou zijn de skincare producten die je bij AVA kunt kopen wel natuurlijke ingrediënten, wat betekent dat ze 100% vrij is van pesticiden. Ook wel fijn is dat er niet getest wordt op dieren, en dat de skincare producten die je kunt kopen 0,0% synthetische stoffen bevat zoals siliconen, parabenen of synthetische parfum.

Zijn de AVA skincare producten die ik bij jullie kan kopen duurzaam?

Jazeker zijn de skincare producten die je bij AVA kunt kopen duurzaam, op meer dan één manier. Hoe dat kan? Ten eerste komen de goede eigenschappen van de skincare producten die je kunt kopen niet uit een laboratorium, maar kunnen ze voor de volle 100% worden toegeschreven aan de natuurlijke ingrediënten van het product.
Voor de potjes waar de skincare producten in gaan die mensen bij ons kopen wordt gebruik gemaakt van 100 % recyclebaar PCE plastic. En mocht je dat nog niet genoeg vinden: dat vinden wij ook niet genoeg, en dus zijn de doosjes om de potjes van de skincare producten gemaakt van Paperwise, een kartonsoort die gemaakt wordt van landbouwafval, dus zelfs die is van planten!

Welke AVA skincare producten kan ik het beste kopen?

De vraag welke van de skincare producten jij het beste kunt kopen is een lastige. Het hangt er maar net vanaf waar jij naar op zoek bent. Alle skincare producten die je bij AVA kunt kopen zijn gebaseerd op de natuurlijke eigenschappen van de ingrediënten van die skincare producten, zoek je naar intens hydraterende skin care producten dan adviseren wij om de skincare producten te kopen die macadamia bevatten. Macadamia voedt en hydrateert je huid het best.

Bent u goed genoeg geïnformeerd over skincare producten kopen? Bent u ook geïnteresseerd in onze andere producten, klik hiervoor op een van de onderstaande links:


Intensive anti aging crème
Hydraterende dagcrème
Handcrème

https://www.avanaturalskincare.com/Moisturizing-Day-cream-with-organic-macadamia-oil-for-healthy-skin
    10-02-2021 13:25     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.