....dat er in AVA zoveel plantaardige, natuurlijke, biologische ingrediënten zitten?

Veel planten, noten en zaden bevatten waardevolle voedingsstoffen. Daarom zijn ze gezond als je ze eet. Maar ook gezond om aan de buitenkant van je lichaam te gebruiken. Vetten en oliën die lijken op die van je eigen huid worden makkelijk opgenomen. Zodat ze je (huid) kunnen helpen.
Zo wordt je huid gevoed, verzacht en vernieuwd. Een natuurlijk proces waar je huid een beetje hulp bij kan gebruiken.
Van buitenaf wordt je huid aangetast door onder andere luchtvervuiling, make-up, zonlicht, zeep en kleding. De huid wordt er vooral droog van en veroudert langzamerhand een beetje. Hierdoor krijg je pigmentvlekjes, ruwe plekjes, een droge huid en rimpels.
Bij verzorgingsproducten met een redelijk hoog gehalte aan werkzame natuurlijke ingrediënten merk je echt snel verschil, maar nog meer op langere termijn.
Oliën die niet uit planten komen kunnen dit niet. Daarom worden in synthetische verzorgingsproducten bijvoorbeeld siliconen gebruikt. Ze geven je huid een glad gevoel, zodat het verzorgt lijkt. Maar er zitten geen stoffen in die lijken op je huid en die je huid helpen te verbeteren. Zoals essentiële vetzuren wel doen bijvoorbeeld.
 
  Eva     25-08-2019 10:30     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.