Wat voor positiefs kunnen we uit deze periode halen? Wat nou als corona net zolang doorgaat tot dat mensen gaan kijken hoe ze zich kunnen afweren van binnenuit ipv buitenaf?

Zou het kunnen dat we dit nodig hebben om erachter te komen dat elke vorm van ziekte bij een mens een teken van onbalans is?

Dat elke ziekte eigenlijk een poging van het lichaam en de geest is om de balans terug te kunnen nemen.
Door teveel stoffen in het lichaam, die ongezond zijn en door stress gaat het lichaam pogingen doen op te ruimen.

Door deze periode is een situatie ontstaan die ervoor heeft gezorgd dat we even stil zijn gaan staan.

Niet meer rennen voor ons werk, de bioscoop, voetbal, disco, uit eten, kinderen ophalen, naar muziekles, in de file, zuipen in de kroeg met dezelfde mensen, twee keer per jaar op vakantie, vergaderingen over de hele wereld etc.

Een leven wat maar doordendert totdat het lichaam op is.

Deze periode geeft iedereen die dat wil de mogelijkheid om te kijken naar wat we aan het doen zijn.
Wanneer je ervan uitgaat dat alles in het leven gebeurt om je te helpen, al kan je op dat moment nog niet zien waar het naar toe gaat, dan ga je steeds vaker de mogelijkheden ontdekken die er wel zijn.

We krijgen tijd om rust te nemen. Hoeveel mensen leven niet al jaren in een veel te snel tempo? Zijn altijd moe, doen teveel voor anderen en eten (daardoor) gehaast, ongezond etc.

Verplicht thuis zitten, met minder mensen contact en dat soort dingen geeft ons tijd te herstellen en te onderzoeken waar we onze energie in willen stoppen.

Ik vind het soms wel moeilijk te zien hoe bepaalde dingen gaan. We krijgen regels opgedrongen die onlogisch zijn en onze vrijheid wordt beperkt.
En ik ben blij te zien dat er ook mensen zijn die hiervoor opkomen. Niet klakkeloos aannemen dat je zo moet leven zoals iemand anders bepaalt. Ongeacht of je het nou wel of niet eens bent met sommige of alle maatregelen.

Meditatie en gezonde gewoontes helpen je om een levensstijl te creëren waarbij je je goed voelt. Want pas als je fit en gezond bent, ontstaat er ruimte om van andere dingen te genieten, anderen te helpen en de ervaringen te creëren die je diep van binnen wil ervaren.

Er zijn veel mensen die er niet hetzelfde over denken als dat ik doe. En ik vind het interessant om te zien dat ik daar steeds meer vrede mee heb.
Mijn ideeën werken het beste voor mij. En iedereen is vrij om daar iets van te vinden of het anders te doen.

Want hoe ruimdenkend ben ik eigenlijk als ik de mensen veroordeel die ergens anders over denken dan ikzelf?

We willen allemaal blij, gelukkig en gezond zijn.
Maar dat kunnen we alleen zelf voor elkaar krijgen.

Ik begrijp wel dat er nu regels zijn om te voorkomen dat veel mensen ernstig ziek worden.
Ze hebben namelijk niet een gestel wat ertegen bestand is.
En dan is het inderdaad verstandig uit de buurt te blijven van anderen die hetzelfde hebben, want in die conditie ben je kwetsbaar.

Het zou me daardoor niet verbazen als er grote groepen mensen ziek blijven worden, tot we een groot deel van onze huidige leefstijlen gaan aanpassen.

Dat nu zichtbaar wordt hoeveel mensen eigenlijk uit balans zijn, laat zien hoe hard het nodig is hier wat aan te doen.


Ik vind de algehele gezondheid belangrijk als basis voor een gezond leven. Hoe de huid eruit ziet en hoe deze veroudert zie ik als een onderdeel daarvan.
Goede huidverzorging begint volgens mij van binnenuit en wordt ondersteunt door goede kwaliteit verzorgingsproducten aan de buitenkant.
Met AVA kan je ervaren wat dit voor je huid betekent als deze echt gevoed wordt van buitenaf.
Tegen een kleine vergoeding van de verzendkosten kan je een tester bestellen. Ga naar de shop op deze pagina of vraag erna bij een van de verkooppunten.
 
    14-10-2020 21:34     Reacties ( 2 )
Reacties (2)
 Eva -  19-10-2020

Lieve Mieke, heel hartelijk dank voor je reactie. En wat fijn dat de crèmes zo goed bevallen. L:ieve groet, Eva

 Mieke Horsman -  19-10-2020

Hallo Eva, je hebt mooi verwoord hoe je in deze onzekere tijd kunt kijken naar de omstandigheden waarin we leven. De basis is jezelf lichamelijk en geestelijk zo verzorgen dat er evenwicht is. Van binnenuit en van buitenaf, zodat je kunt delen en openstaan voor anderen. Heel veel succes met je mooie producten. De hand- en gezichtscrème doen me erg goed! Hartelijke groet.