Fysieke locaties

Nederland

Reformhuis Tuitjenhorn

Dit is een natuurvoedingswinkel met een ruim assortiment op het gebied van onder andere voeding, homeopathie, glutenvrij, veganistisch, orthomonuculaire voeding en supplementen.

Je kan er terecht voor een leuk cadeau, een cadeaubon of om gezellig boodschappen te doen of voor advies. 


https://www.instagram.com/reformhuistuitjenhorn  https://www.facebook.com/Reformhuis.Thorn/  https://reformhuistuitjenhorn.nl/

Dorpsstraat 12
1747HD Tuitjenhorn
0226-754567
info@reformhuistuitjenhorn.nl 

De Fakkel Hoogeveen


Dit is een Christelijke boekhandel in het centrum van Hoogeveen. 
Sinds maart 2019 hebben ze duurzame producten aan hun assortiment boeken toegevoegd waaronder AVA natural skin care.


De Fakkel Hoogeveen
Hoofdstraat 63
7902 EB Hoogeveen
verkoop@defakkelhoogeveen.nl
0528 264 765

www.defakkelhoogeveen.nl   https://www.facebook.com/defakkelhoogeveen

 

 

Kuipers Pedicure
Mariska Kuipers is Medisch Pedicure en Sport Pedicure. En aangesloten bij ProVoet en ProCert. Voor een gegarandeerd professionele voetverzorging. 
Ze werkt ook met natuurlijke producten en heeft AVA ook beschikbaar in haar praktijk.

Je kan haar bezoeken in het oosten van het land.
Bezoek de website voor meer informatie.

https://www.facebook.com/kuipers.pedicure/?fref=ts   https://www.kuipers-pedicure.nl/   

KUIPERS PEDICURE
Oostermaatsdijk 7
Lettele, 7434 PL Lettele
06 - 4481 7119

 

Gezondheidswinkel Ekoplaza Alkmaar


Deze winkel zit direct aan de Ekoplaza Alkmaar vast en heeft een heel ruim assortiment natuurlijke verzorgingsproducten, cosmetica, geneesmiddelen, vitamines, wierrook, etherische oliën en heel veel leuke kado's op dit gebied.
Het personeel heeft veel kennis en kan je goed adviseren.

https://www.facebook.com/Gezondheidswinkel-Ekoplaza-Alkmaar-333992810107011/


Gezondheidswinkel Ekoplaza Alkmaar
Hofplein 7
1811 LE Alkmaar
tel: 072 - 512 77 68
e-mail: gezondheidswinkelalkmaar@ekoplaza.nl
 020studio


Bij 020studio in Amsterdam kan je je haar laten knippen en dat van je kinderen. Ook kan je er terecht voor haarstyling, visagie en zijn er workshops te volgen. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met natuurlijke producten.

020studio
Rietwijkerstraat 27
1059VV Amsterdam
tel: 020 - 777 30 18
e-mail: info@020studio.nl

https://www.facebook.com/020studio/    www.020studio.nl


 

Spanje

Verda


Verda is een winkel in Malaga die zich helemaal gespecialiseerd heeft in natuurlijke en biologische verzorgingsproducten en cosmetica.

We will sell cosmetics that are better for you and for our world. Venderemos cosméticos que son mejores para usted y para nuestro mundo. Calle trinidad grund 23, 
29001 Málaga 
España
+34 6 0301 3311 
e-mail: Joris@verda.es
VERDA.ES | Vendemos cosméticos naturales

https://www.facebook.com/verdacosmetics/  https://www.instagram.com/verdacosmetics/?hl=nl  https://verda.es/

 
Foto

Natuurlijkzuiver.nl


Natuurlijkzuiver is gestart in 2013 doordat de oprichster in 2013 op zoek was naar een webshop met een ruim assortiment natuurlijke en biologische cosmetica en ze deze niet kon vinden. Inmiddels hebben ze meer dan 3.000 producten die online te bestellen zijn.

https://www.natuurlijkzuiver.nl/brands/ava/   https://www.facebook.com/natuurlijkzuiver/   https://www.instagram.com/natuurlijkzuiver/


 

Biostijl.nl


Mooie, biologische, natuurlijke producten onder de aandacht brengen is de missie van Biostijl. Wij zijn op zoek gegaan naar fijne verzorgingsproducten zonder parabenen, zonder sulfaten, zonder nare chemische toevoegingen. Alleen natuurlijke producten. (H)eerlijke producten die vaak oplossingen bieden voor veel huid- en haarproblemen. Producten zonder een mega-prijskaartje. Gewoon goede shampoo, heerlijke crèmes en fijne make-up-producten die doen wat ze moeten doen. Het is een lange, maar geslaagde zoektocht geweest. Het resultaat is een webwinkel vol natuurlijke en biologische producten tegen een eerlijke prijs, die een stuk beter zijn voor je gezondheid. En zeg nou zelf, die verdient de beste zorg, toch?

https://www.biostijl.nl/   https://www.facebook.com/biostijl/   https://www.instagram.com/biostijl/


 

Beauty4skin.nl


Beauty4skin.nl is een webshop die zich vooral richt op het verzorgen, verwennen en optimaliseren van de huid en haren op een natuurlijke en gezonde manier. Het is website vol passie voor natuurlijke, biologische, zuivere en VEGAN huidverzorging en cosmetica. Onze interesse gaat dan ook vooral uit naar merken die nagedacht hebben over het behoud van de natuur, maar ook over het behoud van ons lichaam en vooral onze huid. Daarnaast vinden wij het heel erg belangrijk dat er met respect met onze dieren wordt omgegaan. Dit betekent dat wij absoluut geen producten verkopen die op dieren zijn getest of dierlijke ingrediënten bevatten. Heel veel van onze producten zijn Veganistisch en alles is Vegetarisch! Kortom, merken die onze gezondheid, onze dieren en het milieu niet schaden. 

https://beauty4skin.nl/   https://www.facebook.com/Beauty4skinWebshop/   https://www.instagram.com/beauty4skin.nl/

 

Pavona.nl


Pavona staat voor ‘Passie voor Natuurlijk’.
De natuur is prachtig en voorziet ons vol op van mogelijkheden om te genieten, maar ook van mogelijkheden om onszelf te verzorgen. We gebruiken tegenwoordig veel cosmetica, voor dagelijkse reiniging en verzorging, voor ontspanning of om jezelf nog mooier te maken. Helaas worden er door de reguliere cosmetica industrie ingrediënten gebruikt, die niets met de natuur te maken hebben en helemaal niet goed zijn voor je lichaam. Maar gelukkig kunnen wij er zelf voor kiezen om producten te gebruiken die zijn gemaakt van ingrediënten uit de natuur, in plaats van chemische ingrediënten die de mens zelf fabriceert.
Pavona verkoopt alleen producten met natuurlijke ingrediënten en toch minstens zo fijn als de producten die je mogelijk gewend was!

Pavona   Facebook   Instagram


 

Deduurzamekaart.nlDe Duurzame Kaart is een website waar je allemaal duurzame bedrijven kan vinden. Omdat "duurzaam" niet voor iedereen hetzelfde betekent, kan je op de website filteren op wat jij belangrijk vindt op dat gebied. Zoek je bijvoorbeeld een bedrijf die voedselverspilling tegen gaat? Of armoede?
Of milieuvriendelijk is? Of dit allemaal?

De Duurzame Kaart heeft ook een webshop.
AVA natural skin care is op alle gebieden zo duurzaam als een startend merk maar kan zijn en past daarom perfect bij De Duurzame Kaart.

https://www.deduurzamekaart.nl/product-categorie/gezond-en-mooi/   https://twitter.com/deduurzamekaart   https://www.instagram.com/deduurzamekaart/