Online

Amanvida

Amanvida: jouw biologische, ethische en duurzame webwinkel!

Natuurlijke cosmetica, natuurlijke lichaamsverzorging, biologische en rauwe voeding, Fair trade producten, natuurlijke supplementen, biologische textiel en ecologische en duurzame producten 
Amanvida is ook de officiële webshop voor het volledige Amanprana assortiment. 
Zowel consumenten als zakelijke klanten kunnen hier terecht.
Amanvida verzendt naar België, Nederland en Duitsland.

Amanvida   https://www.facebook.com/Amanvida/   https://www.instagram.com/amanvida.eu/

 

Beauty4skin.nl


Beauty4skin.nl is een webshop die zich vooral richt op het verzorgen, verwennen en optimaliseren van de huid en haren op een natuurlijke en gezonde manier. Het is website vol passie voor natuurlijke, biologische, zuivere en VEGAN huidverzorging en cosmetica. Onze interesse gaat dan ook vooral uit naar merken die nagedacht hebben over het behoud van de natuur, maar ook over het behoud van ons lichaam en vooral onze huid.

Daarnaast vinden wij het heel erg belangrijk dat er met respect met onze dieren wordt omgegaan. Dit betekent dat wij absoluut geen producten verkopen die op dieren zijn getest of dierlijke ingrediënten bevatten. Heel veel van onze producten zijn veganistisch en alles is vegetarisch! Kortom, merken die onze gezondheid, onze dieren en het milieu niet schaden. 

Beauty4skin verzendt naar Nederland, andere landen op verzoek. 

https://beauty4skin.nl/   https://www.facebook.com/Beauty4skinWebshop/   https://www.instagram.com/beauty4skin.nl/

 

Biostijl.nl


Mooie, biologische, natuurlijke producten onder de aandacht brengen is de missie van Biostijl. Wij zijn op zoek gegaan naar fijne verzorgingsproducten zonder parabenen, zonder sulfaten, zonder nare chemische toevoegingen. Alleen natuurlijke producten. (H)eerlijke producten die vaak oplossingen bieden voor veel huid- en haarproblemen. Producten zonder een mega-prijskaartje. Gewoon goede shampoo, heerlijke crèmes en fijne make-up-producten die doen wat ze moeten doen. Het is een lange, maar geslaagde zoektocht geweest. Het resultaat is een webwinkel vol natuurlijke en biologische producten tegen een eerlijke prijs, die een stuk beter zijn voor je gezondheid. En zeg nou zelf, die verdient de beste zorg, toch?

Biostijl verzendt naar Nederland en Belgie.

https://www.biostijl.nl/   https://www.facebook.com/biostijl/   https://www.instagram.com/biostijl/
 

 

Earthlab.nl

 

Earthlab is een webwinkel met een ruim assortiment duurzame, milieuvriendelijke en diervriendelijke producten. Zowel op het gebied van persoonlijke verzorging, huishoudelijk en zelfs voedingsmiddelen. Maar ook voor diverse andere duurzame artikelen kan je hier terecht.

Earthlab verzendt naar Nederland en Belgie.

    https://www.avanaturalskincare.com/Files/2/76000/76455/FileBrowser/afbeeldingen/facebook.jpg    

 

How2behealthy


How2behealthy is een lifestyle community met professionele programma's ondersteund door een netwerk van therapeuten.
Het is opgericht door Ivo Houben. Hij is therapeut en ervaringsdeskundige op gebied van diverse gezondheidsklachten.
Daarnaast is er een webshop aan verbonden met een heel ruim assortiment aan producten op het gebied van gezondheid en beauty. 

https://www.how2behealthy-shop.nl/     https://www.facebook.com/how2behealthy/    https://www.instagram.com/how2be_healthy/

 

Ikshopgifvrij.nl

Deze webshop van Xandra Dubbeldam heeft een hele mooie missie om mensen op weg te helpen naar een gifvrij leven.
Er zijn heel veel verschillende producten te vinden die allemaal duurzaam zijn. Of het nou voor je huid is, je huis, je kind, de keuken of je tuin. 
Daarnaast deelt ze veel informatie en heeft ze een leuk spaarprogramma, zodat je korting krijgt op je bestelling.

https://www.ikshopgifvrij.nl/      

 

Leefff


Bij Leefff kan je terecht voor persoonlijke begeleiding wanneer je je een gezondere leefstijl wil en meer energie. 
Mieke en Helmut Beerlage hebben zich hier dmv diverse opleidingen in verdiept. Eerst om hun eigen levenstijl te verbeteren en later om 
anderen daarmee te helpen. 
In de webshop zijn verschillende producten te vinden die hierbij kunnen ondersteunen. 

Leefff    Leefff     Leefff

 

Natuurlijkzuiver.nl 


Natuurlijkzuiver is gestart in 2013 doordat de oprichster in 2013 op zoek was naar een webshop met een ruim assortiment natuurlijke en biologische cosmetica en ze deze niet kon vinden. Inmiddels hebben ze meer dan 3.000 producten die online te bestellen zijn.

Natuurlijk Zuiver verzendt naar alle landen in Europa.

https://www.natuurlijkzuiver.nl/brands/ava/   https://www.facebook.com/natuurlijkzuiver/   https://www.instagram.com/natuurlijkzuiver/

 

Natuurvoordeel.nl


Deze webshop is ontstaan uit een voorliefde voor natuurlijke producten, omdat de oprichters altijd midden in de natuur hebben geleefd,
Daarbij doen ze er alles aan om deze natuurlijke producten zo goedkoop mogelijk aan te bieden.

https://natuurvoordeel.nl/contents/nl/d1128_AVA-Natuurlijke-Cosmetica.html           

 

NBcosmetics.nl 

NBcosmetics is een hele nieuwe webshop die opgericht is door Nancy van den Berg. Ze is met de webshop gestart omdat haar huid en die van haar zoontje erg snel geïrriteerd raken en ze merkte dat reguliere producten dit verergerde. Zo ging ze op zoek naar alternatieve producten met alleen maar natuurlijke ingrediënten. Met NBcosmetics wil ze andere mensen met huidproblemen helpen om over te stappen naar producten die geschikter zijn voor een gevoelige huid.

https://www.nbcosmetics.nl/   https://www.facebook.com/NBcosmetics.nl   https://www.instagram.com/nbcosmetics.nl/

 

 

Pavona.nl


Pavona staat voor ‘Passie voor Natuurlijk’.
De natuur is prachtig en voorziet ons vol op van mogelijkheden om te genieten, maar ook van mogelijkheden om onszelf te verzorgen. We gebruiken tegenwoordig veel cosmetica, voor dagelijkse reiniging en verzorging, voor ontspanning of om jezelf nog mooier te maken. Helaas worden er door de reguliere cosmetica industrie ingrediënten gebruikt, die niets met de natuur te maken hebben en helemaal niet goed zijn voor je lichaam. Maar gelukkig kunnen wij er zelf voor kiezen om producten te gebruiken die zijn gemaakt van ingrediënten uit de natuur, in plaats van chemische ingrediënten die de mens zelf fabriceert.
Pavona verkoopt alleen producten met natuurlijke ingrediënten en toch minstens zo fijn als de producten die je mogelijk gewend was!

Pavona verzendt naar Nederland en Belgie.

Pavona   Facebook   Instagram
 

Italië

 

The Indie Beauty Shop


Een Italiaanse webshop voor consumenten in Italie met een zeer zorgvuldig gekozen assortiment van mooie duurzame en biologische merken van top kwaliteit. 

Opgericht door Luisanna Mundula die met de webshop natuurlijke en duurzame merken vertegenwoordigd omdat ook in Italie hier gelukkig steeds meer behoefte aan is.