Ik heb mijn missie opnieuw geformuleerd. Zodat het nu beter is, groter en echt iets bijdraagt aan de wereld.
 
Missie:

Europa gebruikt alleen nog maar cosmetica en verzorgingsproducten gemaakt met natuurlijke ingrediënten.
Het is niet langer toegestaan dat producten gemaakt met aardolie fracties in het milieu terecht komen omdat ze te vervuilend zijn.
Er zijn inmiddels genoeg alternatieven die ook nog eens beter zijn voor mensen.
De grootste merken bieden allemaal verzorgingsproducten aan gemaakt met alleen maar natuurlijke ingrediënten. In verschillende prijsklasse en kwaliteiten zodat er voor elk budget iets passends is.

Net zoals dat plastic de oceanen vervuilt, geldt dit ook voor alle liters  shampoo, deodorant, tandpasta, douchegel, haargel, scheerschuim, bodylotion en zonnebrand die we dagelijks van ons afspoelen. En wat dacht je van alle oogschaduw, lippenstift, foundation,  mascara en gezichtsreiniger die we opsmeren en er weer afhalen?
Europa heeft ruim 741 miljoen inwoners.  
Probeer je eens voor te stellen hoeveel mensen dat zijn. Dat is al bijna niet te doen. De meeste mensen hiervan wassen zich regelmatig en gebruiken regelmatig allerlei crèmes, lotions, zalfjes etc. Probeer je eens een beeld te vormen hoeveel dit zou kunnen zijn.

Nou heb ik geen idee hoeveel mensen natuurlijke verzorgingsproducten gebruiken, maar het is in ieder geval lager dan het aantal mensen dat biologisch eet en dat is ongeveer 5%.

En dan heb ik het hier nog niet eens over de schoonmaakmiddelen die mensen gebruiken.  
Het lukt me niet om er een beeld bij te vormen, want dit gaat om zulke gigantische hoeveelheden. Wat voor aarde laten we achter voor onze kinderen en klein kinderen?

Als meer mensen natuurlijke producten gaan kopen, dan gaan fabrikanten het meer maken. Dan wordt het in grotere hoeveelheden gemaakt en daarmee wordt het ook goedkoper. Er zijn nu al goedkope natuurlijke verzorgingsproducten te koop. De kwaliteit is misschien niet zo goed als die van de duurdere, maar veel daarvan is best van redelijke kwaliteit en meestal minstens zo goed als de synthetische variant.Meer redenen om het milieu en jezelf minder te belasten in de badkamer; lees je in de GRATIS mini cursus: "Weet-wat-je-huid-eet"
Ontvangen?  Ga naar https://www.avanaturalskincare.com/Gratis-mini-cursus

AVA #avanaturalskincare #gemaaktinnederland #biologischecosmetica #natuurlijkecosmetica #natuurlijkedagcreme #natuurlijkehandcreme  #macadamianotenolie #avocadoolie #sheaboter #antiagingcreme #dierproefvrij #nieuwmerk #natuurlijkegezichtsverzorging #zeroplasticinside #antiaging #natuurlijkeverzorging #amandelolie #missie
 
    09-11-2018 11:27     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.