Wat is natuurlijke gezichtsverzorging van AVA natural skin care?

Met natuurlijke gezichtsverzorging bedoelen wij bij AVA natural skin care alle gezichtsverzorging die u bij ons kunt vinden, waarin we zoveel mogelijk natuurlijke, absoluut huidvriendelijke ingrediënten gebruikt hebben bij de productie ervan. De natuurlijke gezichtsverzorging wordt gemaakt met oliën en extracten uit planten. Dat er niet op staat dat het gaat om biologische producten heeft een reden: in Nederland mag die term alleen op het etiket staan als de inhoud voor de volle 100% bestaat uit gecertificeerd biologische producten. En dat is voor dit type producten eigenlijk onmogelijk, en dus mag de term biologisch er niet op staan.
 


 

Hoe weet ik dan dat de natuurlijke gezichtsverzorging van AVA natural skin care goed is?

Gelukkig maken we de natuurlijke gezichtsverzorging nog steeds met uitsluitend natuurlijke ingrediënten, en dat wil ook wat zeggen: zo zitten er bijvoorbeeld absoluut geen pesticiden in de natuurlijke gezichtsverzorging van AVA natural skin care. En ook chemische stoffen tref je niet aan in de natuurlijke gezichtsverzorging: denk aan parabenen, siliconen, of synthetische parfums. Daar houden we niet van, dus dat gebruiken we niet. Ook testen op dieren doen we natuurlijk niet aan. Die eigenschappen worden gelukkig wél gecertificeerd: door EcoControl. Dit alles zorgt voor een huideigen, kwalitatief hoogwaardige natuurlijke gezichtsverzorging, waar uw huid wél bij vaart.

 


 

Duurzame productie, duurzame verpakking

Of al die natuurlijke ingrediënten nog niet genoeg zijn, zit de natuurlijke gezichtsverzorging van AVA natural skin care zelfs – of liever gezegd: natuurlijk- in een potje dat gemaakt wordt van 100 % recyclebaar PE plastic. En die potjes zitten dan weer in doosjes die ook weer verantwoord geproduceerd zijn: ze worden gemaakt van een kartonsoort die Paperwise genoemd wordt. Wist u dat dit verpakkingsmateriaal wordt gemaakt van landbouwafval, wat dus vanzelf ook natuurlijk is, én dat het daarmee zo duurzaam is als het maar zijn kan.


Welke natuurlijke gezichtsverzorging AVA natural skin care raadt u aan?

Kiezen voor de natuurlijke gezichtsverzorging van AVA natural skin care betekent bewust kiezen voor goede zorg voor onze planeet, en dus de natuur. We gaan duurzaam om met de mensen, de planten, en de dieren die er op leven. Daarmee kiest u bovendien voor de beste natuurlijke verzorgingsproducten die de natuur ons te bieden heeft. Zonder synthetische parfums, zonder microplastics, zonder siliconen, parabenen, en zonder minerale oliën. En dat is gewoon het beste voor uw huid.


Ben je goed genoeg geïnformeerd over natuurlijke gezichtsverzorging? Als meer te weten wilt komen over AVA natural skin care klik op een van de links hieronder:
-Waar te koop
-Over AVA
-Gratis

 
    04-10-2020 19:15     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.